2019-07-19 06:59:09• hírek • Nagy Tímea

Közúton égett ki egy Szatmár megyei kamion és egy személyautó

Igazán peches napja volt két sofőrnek csütörtökön, az egyikük járgánya Szatmár megyében, a 19-es országúton, a másik Bécs környékén kapott lángra.

Előzetes információink alapján a megyénkben történt esetben a Mercedesből ki tudtak szállni időben az utasok, senki sem sérült meg, de a kocsihoz kihívták a tűzoltóságot.

 

A Szatmár Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség a helyszínre sietett és vízzel-habbal oltó készülékkel álltak neki az oltásnak, mely sikeres véget ért. Ezzel egy időben a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség munkatársai a forgalomirányításban nyújtottak segítséget.

 

A Szatmár megyei rendszámú tehergépkocsi vezetője szintén szerencsésnek érezheti magát, hogy nem égett össze a kabinban.

Meg nem erősített információink szerint a kamion Ausztriában, Nickelsdorf (Bécs közelében) környékén gyulladt fel szerdán. Az autópályán félreállva lett szénné a fülke és a raktér egyaránt.

 

Az A4-es autósztrádán vezetett az útja, mikor észrevette, hogy baj van. A pálya szélére húzott, és egy másik kamionos segített kiszabadulni a szatmári sofőrnek a TIR-ből. Majdnem szomorú véget ért a történet, de ép bőrrel úszták meg a mentőakciót.

 

Több civil is megpróbált segíteni az oltásban, de nem tehettek sok mindent. A teherautó eleje szénné égett. Előzetes információk szerint egy gumiabroncs eldurranása okozhatta a tüzet. A raktérből semmi sem maradt, a teljes szállítmány odalett.

 

A roncs a leálló sávban várta, hogy egy speciális autószállító érte menjen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: